Kledingplan 

Home pagina

Ledenshop

 

Het V97 Kledingplan

 

Sinds het seizoen 2013-14 heeft Voorschoten '97 een Kledingplan voor alle voetballers. Vanaf seizoen 2017-2018 is het tweede kledingplan ingegaan. De tenues zijn enigszins gemoderniseerd; de systematiek achter het kledingplan is in tact gebleven.  

 

Waarom een kledingplan?

Steeds meer voetbalverenigingen beginnen met een kledingplan. Zo’n plan heeft grote voordelen. De kleding wordt grootschalig ingekocht en voor een vast laag bedrag per jaar, inbegrepen in de contributie, aan de leden in bruikleen gegeven. Dus geen plotselinge grote uitgaven meer. Alle junioren en senioren doen mee. Leverancier Hummel heeft voor ons een speciaal shirt ontworpen. Natuurlijk in de clubkleuren geel en groen.  Iedereen loopt in hetzelfde tenue. Met die uniforme kleding straal je als club klasse uit, kweek je goodwill. Dat maakt het daarnaast voor grotere sponsoren aantrekkelijker om zich aan Voorschoten '97 te verbinden.

Zie ook de subpagina “Reglement Kledingplan”.

 

Wat krijg je?

Ieder juniorlid ontvangt éénmalig een wedstrijdshirt, een wedstrijdbroek, een set kousen, een trainingspak en een voetbaltas. Ieder spelend seniorlid van Voorschoten '97 ontvangt éénmalig een wedstrijdshirt, een wedstrijdbroek en een set kousen. Per seniorelftal is er een voetbaltas. Voor de jeugd- en seniorenselecties is er een iets andere regeling met extra trainingskleding. Als een kledingstuk te klein is geworden of versleten, kan het bij Wout Bergers Sport in Voorschoten worden omgeruild.

 

Voor de keepers is er een speciale keeperset in plaats van het veldspeler wedstrijdtenue. De niet-selectie E en F teams krijgen elk een eigen keeperset.  

 

Dank aan de sponsors

Met grote dank aan onze sponsors die dit allemaal mogelijk maken:

Kledingsponsors: Hoogvliet Supermarkten; Valk Hotel – Restaurant De Gouden Leeuw; Mobiel.NL; Wout Bergers Sport; Garagebedrijf MCS; Autorijschool Van der Valk; Hummel Nederland.

Shirtsponsors seniorenselecties: Hartstichting Nederland; Fratelli Ristorante Pizzeria.

 

Ledenshop

  

Sponsors Kledingplan

Hotel De Gouden Leeuw
13-09-2018
Richtlijnen sponsoring kleding bij Voorschoten '97
Welke mogelijkheden zijn er om kleding te sponsoren
11-12-2017
Nieuwe kleding op voorraad
Oude kleding goed aangekomen in Gambia
02-11-2017
Van der Valk kledingsponsor van V97
Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is waarschijnlijk de oudste sponsor van V97
03-10-2017
Nieuwe tenues voor alle spelers
Dank aan de sponsors!
04-08-2017
Kledingplan 2.0
informatie uitdeeldagen
21-04-2017
Van de Bestuurstafel, Kledingplan 2.0
Info over Kledingplan 2.0

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.