Veldverhuur 

Home pagina

 

Bent u op zoek naar bijzonder riante en mooie sportfaciliteiten voor het organiseren van evenementen zoals sportdagen en bedrijfsuitjes in de regio Leiden? Zoek dan niet verder!

 

veldverhuur03

 

Voorschoten '97 heeft op Sportpark Adegeest de beschikking over een ruim aanbod aan sportfaciliteiten en materialen welke te huur zijn voor derden. Zo zijn alle zes de voetbalvelden, drie grasvelden en drie kunstgrasvelden van Fieldturf Tarkett, alsmede de mooie atletiekbaan i(nclusief bijbehorende materialen alsmede ruimtes voor verspringen, hoogspringen en kogelstoten) te huur. Tevens is het mogelijk gebruik te maken van het prachtige clubhuis met jeugdhonk en van een aantal kleedkamers. Ook verlichting is op het complex aanwezig.

 

Sportpark adegeest is gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer te bereiken en u kunt gratis parkeren in de directe omgeving.

 

Op deze pagina vindt u een korte impressie van de sfeer op Sportpark Adegeest, overzichten van de beschikbaarheid en de prijzen voor het huren van de reeds genoemde faciliteiten en een link naar

 

Graag tot ziens op de velden van Voorschoten '97!

Jubileum activiteit
Jubileum activiteit

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.