Veldverhuur 

Sfeerimpressie

 

Sfeerimpressie sportpark adegeest

 

Het prachtige Sportpark Adegeest aan de Weddeloop 6 te Voorschoten verschaft de 1.700 leden van Voetbal- en Atletiekvereniging Voorschoten '97 de gelegenheid om haar sport te beoefenen. Op Sportpark Adegeest heeft Voorschoten '97 de beschikking over een prachtig clubhuis met jeugdhonk, 16 kleedkamers, een EHBO-ruimte, 2 scheidsrechterskleedkamers en een riante ruimte voor de Businessclub Voorschoten '97.

 

sfeerimpressie01 sfeerimpressie02

 

Het complex beschikt over zes voetbalvelden waarvan drie kunstgrasvelden van Fieldturf Tarkett welke voldoen aan de norm FIFA2** moderne kunstgrasvelden. Voor het beoefenen van atletiek beschikt het complex over een mooie atletiekbaan inclusief bijbehorende materialen alsmede ruimtes voor verspringen, hoogspringen en kogelstoten.

 

Naast de talloze voetbalwedstrijden die teams van Voorschoten '97 elk weekend op dit complex afwerken, vinden er op Sportpark Adegeest regelmatig grote evenementen plaats. Zo is er de immense Rabo Jeugddag, de afsluiting van het voetbal- en atletiekseizoen voor alle jeugdleden. En ook het spectaculaire Zeldzame Ziekten Fonds D-Paastoernooi waar 14 betaald voetbal organisaties uit 3 verschillende landen aan mee doen trekt jaarlijks héél veel publiek.

 

Kortom, Voorschoten '97 beschikt over bijzonder riante en mooie faciliteiten welke goed geschikt zijn voor het organiseren van evenementen zoals sportdagen en bedrijfsuitjes.

Jubileum activiteit
Jubileum activiteit

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.