Bryan Hilders keert terug bij zondagselectie

Bryan Hilders keert terug bij zondagselectie

 

Na een uitstapje van 2 jaar bij SJZ in Zoeterwoude keert Bryan Hilders volgend seizoen terug bij de zondagselectie van Voorschoten '97. Een welkome toevoeging voor trainer Denis Luhulima en zijn staf.

 

Bryan HildersDe ervaren verdediger zelf over zijn terugkeer:

‘’Ik wilde voor mezelf in de winterstop bepalen of ik terug zou gaan naar V97 ja/nee. Voordat ik hierover na heb gedacht werd ik al benaderd en heb ik een prettig gesprek met Denis gehad. Dit voelde gelijk goed dus ik had niet veel bedenktijd nodig. Daarnaast miste ik de club, de spelers, supporters en mensen met wie ik jarenlang opgetrokken heb’’.

 

Voor wat betreft zijn verwachtingen komend seizoen is Hilders helder:

‘’Ik ben al bij een aantal wedstrijden wezen kijken en de selectie zit in een mooi proces met een goede mix van talenten en ervaren spelers. Ik denk en hoop dat ik als ervaren speler een bijdrage kan leveren aan dit proces en daarnaast leiding kan geven aan de verdediging. Ook hoop ik een voorbeeld te zijn voor anderen door voorop te gaan in de strijd en qua mentaliteit nooit op te geven’’.

 

Tot slot:

"Ik ben blij om volgend seizoen weer bij Voorschoten zondag te voetballen en hoop samen met de selectie en staf komend seizoen verder te groeien als selectie. Daarnaast kijk ik natuurlijk ook uit naar het biertje na de wedstrijd met iedereen die de selectie een warm hart toe draagt’’.

ADO Den Haag Voetbalkamp
ADO Den Haag Voetbalkamp

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.