Dubbel bekerwinst Voorschoten zaterdag 1

Voorschoten '97 bewijst dit jaar in de bekertoernooien een geduchte opponent te zijn. In vier dagen werden er weer twee overwinningen geboekt in zowel het KNVB-beker toernooi als in de Leidsch Amateur Voetbal Cup (LAV-cup).

 

Zaterdag 13 november was Westlandia te gast op Adegeest voor de KNVB beker West II. Westlandia speelt in de zaterdag 2e klasse en bleek een leuke tegenstander maar ook net een maatje te klein. Een goed spelend Voorschoten won met 6-2 door goals van Thom Wijnalda (3x), Mo Maatouch (2x) en Nick Guijt. De volgende tegenstander is nog niet bekend, maar de volgende ronde zal waarschijnlijk op zaterdag 18 december plaatsvinden. En hoe verder je komt, hoe uitdagender het wordt om nog een keer te winnen. 

 

Op dinsdag 16 november mocht geelgroen op bezoek bij 'The Good Old' ASC uit Oegstgeest, een zondag tweedeklasser. Nu voor een wedstrijd in het kader van de 'Sportief Company LAV cup'. Na een gewenningsperiode op het kurk-kunstgras in het eerste kwartier kwam de doelpuntenmachine langzaam op gang en stopte bij 1-7 na een 0-2 ruststand. De goals werden redelijk verdeeld en gemaakt door Ronnie Verplancke, Mo Maatouch, Tim de Rijk, Loyd van der Wilden, 'Miquelito' Boersma en 2 x Jim van der Krogt.  

 

De trainers Theo Ducaneaux en Nick Poot zagen een gedreven Voorschoten waarin Ronnie Verplancke weer meedeed na een paar weken blessureleed. Hij scoorde een weergaloze 0-1 na een perfecte voorzet van Ronnie de Roode. Ook vermeldingswaardig was het debuut van Miquel Boersma die dat opfleurde met een lekkere treffer. 

 

Aanstaande zaterdag 20 november speelt Voorschoten uit tegen BOL, de week erna 27 november thuis tegen SV Nootdorp. Helaas is dan publiek nog niet toegestaan vanwege de corona maatregelen. Maar wij (en de regionale media) houden u op de hoogte van de verder ontwikkelingen. 

 

PvP

ADO Den Haag Voetbalkamp
ADO Den Haag Voetbalkamp

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.