ZOB-Voorschoten zat1: 0-3 (0-1)

 

ZOB - Voorschoten '97  zat1 0-3 (0-1)

De uitslag doet een makkelijk middagje vermoeden voor de groengelen maar schijn bedriegt. Pas in het laatste kwartier kon de wedstrijd in het slot gegooid worden door de formatie van vertrekkend trainer Theo Ducaneaux.
Zoals de meeste ploegen kampt Voorschoten '97 in het post-coronatijdperk met veel afwezigen. Door wisselende omstandigheden kon en kan geen beroep gedaan worden op Sem Simonis, Hamza Apyadin, Melle Rekvelt, Sergio Vrede, Chris Guyt en Ronnie Verplancke. Met name de afwezigheid van twee laatstgenoemden doet zich gevoelen. Tegenover de absentie van deze spelers stond de rentree van Ben Beumer, die voor het eerst dit seizoen aan de aftrap verscheen.
 
Voorschoten speelde een prima eerste half uur met goed combinatiespel en het snel afjagen van de tegenstander. Nadat Thom Wijnalda de ploeg al in het eerste kwartier aan de leiding had geholpen, veerde de bank na 25min op door een tweede treffer. Die werd echter geannuleerd, omdat de arbiter ervoor reeds voor een overtreding had gefloten van een ZOB speler  die daarmee zijn tweede geel en dus rood kreeg. Dus in plaats van 0-2, 0-1 en tegen 10man. Na dit incident kantelde de wedstrijd. Voorschoten wist niet goed om te gaan met een manmeersituatie en de thuisploeg gooide er enorm veel energie in. Tussen minuut 30 en 70 golfde het spel op- en neer, en het was aan doelman  Stephan vd Niet te danken, dat zijn ploeg de nul hield. In die minuten speelde Voorschoten heel pover, waarbij moet worden opgemerkt dat het team agv het uitvallen van zowel Derk Reijnders als Tim de Rijk enkele keren de formatie moest omgooien, wat de rust nooit ten goede komt.Tot ieders opluchting tekende Loyd vd Wilden met een bekeken schuiver de 0-2 aan. In het laatste kwartier brak het verzet van de moedige thuisclub. De 0-3 van Thom Wijnalda vlak voor tijd was voor de statistieken.
 
vd Niet/vd Voorst, Vonk,  Hoogeboom, Reijnders (38 vd Wilden)/ de Koning, Beumer, de Rijk (58 Matoug)/ vd Krogt (75 n Guyt), Wijnalda,  de Roode.
 
 
 
 
 
 

 

ADO Den Haag Voetbalkamp
ADO Den Haag Voetbalkamp

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.