Voorschoten verliest thuis tegen Argon

Voorschoten '97 zaterdag heeft de thuiswedstrijd tegen Aron met 1-2 verloren.

En deze uitslag was ook terecht, de gasten uit Mijdrecht verdienden terecht gezien het spel en de aantal kansen de drie punten. Voor Voorschoten maakte Thom Wijnalda de enige treffer. 

 

Argon uit Mijdrecht , een oud Zondag bastillon wat in de jaren 90 van de vorige eeuw nog algemeen landskampioen werd. Qua stand viel er vooraf weinig te zeggen, veel ploegen die dicht op elkaar staan qua punten. Een overwinning was dus een mooi voouitzicht voor beide zijdes. 

536A0847_tn

Argon kwam goed uit de startblokken en al in de 4e minuut knalde Dylan Bergkamp vanaf rand zestien over. Voorschoten zette daar een scherpe voozet van Nick Guijt tegenover en buiten een gele kaart voor Lars Oudshoorn gebuerde er weinig. In het tweede kwartier van de wedstrijd gebeurde echter genoeg. Het begon met een verre uittrap van de Argonkeeper Marijn van Wandelen die na een stuit door collegakeeper Stephan van der Niet wel werd weggekopt maar in 2e instantie kon Argonspits Sven Beek de 0-1 binnenschieten, mede door weifelend ingrijpen van onze verdedigers. Maar niet getreurd, een minuut later was het al weer 1-1. Een aanval over rechts, een chip over een verdedigend been en een doeltreffend schot van Thom Wijnalda betekende 1-1. Een opsteker maar de euforie werd weer snel getemd. Balverlies op het middenveld werd rücktsigloss afgestraft door Dypan Bergkamp die wederom Sven Beek kon laten scoren: 1-2. Voorschoten had gelijk kunnen komen voor de rust. Maar zowel een afstandschot van Thom Wijnalda van 40 meter, een net te scherpe voorzet van Mo Maatouch en een kopbal van Nick Guijt kon door de Argon keeper ter nauwernood worden verwerkt. 

536A0865_tn

Na de thee was het een tandje minder wat geelgroen betreft. In het eerste kwartier na de rust verzuimde Argon afstand te nemen. Met name Stephan van der Niet lag in de weg op inzetten van Mika Keizers, Sven Beek en Dylan Bergkamp. En zo bleef het spannend tot de laatste minuut. Ondanks inspanningen viel de gelijkmaker niet en eerlijk is eerlijk. Daarvoor toonden we vanmiddag ook te weinig stootkracht. Kortom een domper qua resultaat, maar Argon verdiende vandaag gewoon de drie punten. 

536A0832_tn

En dan volgt de aloude wetenschap, volgende week valt dit weer recht te trekken in een volgende wedstrijd. Trainer Theo Ducaneaux en zijn staf zullen er alles aan doen om dan wel drie punten mee naar huis te nemen.

 

Pupil van de Week, mogelijk gemaakt door Verloskundigenpraktijk LIVA en Drukkerij Royal Print, beiden te Voorschoten was Rahul Rambaran Mishre  uit de JO9-5

Man of the Match, mogelijk gemaakt door La Casita restaurant te Voorschoten is verkozen Stefan van de Niet.

FSRS3417aXERQ9075a

 

 

Het tweede elftal won dik en terecht van RCL met 6-0.

De Jo-o15-1 won thuis van Rijnsburgse boys met 3-2, door een hattrick van Milan. Volgende week de topper uit tegen Noordwijk!

 

 

PvP

 

 

ADO Den Haag Voetbalkamp
ADO Den Haag Voetbalkamp

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.