Bekerwinst voor Voorschoten '97 zaterdag.

Voorschoten '97 heeft de bekerwedstrijd uit tegen VV Brielle met 1-3 gewonnen na een 0-2 ruststand. 

 

Een mooie voetbalavond op het prachtige complex Geuzenveld in Brielle. Tegen een eersteklasser uit de Rotterdamse afdeling die nog ongeslagen was met 5 punten uit 3 wedstrijden. Ook een compleet nieuwe tegenstander en dat is dan ook wel een keer leuk. 

 

VV Brielle begon aanvallend maar Voorschoten kon na een minuut of 7 het overwicht overnemen. Met een succes na 14 minuten toen aanvoerder Jim van der Krogt de afmaker was van een vloeiende aanval. En kort daarop was het 0-2 door Tom Wijnalda die een voorzet van Mo Maatouch listig binnen tikte. De definitieve klap werd vor de rust nog niet uitgedeeld en zo was het 0-2 bij de thee. 

 

Na de rust wisselde trainer Theo Ducaneaux drie van zijn sterkhouders met het oog op komende zaterdag. Maar ook met de invallers Nasim, Kausi en Loyd waren er kansen op 0-3. Toch viel de 1-2 toen een kluts meezat voor de Brielse spits en hij vrije doortocht kreeg richting Voorschotengoal. En toegegeven, tussen minuut 60 en 75 had VV Brielle een overwicht en ook kansen op de gelijkmaker. Die viel niet mede door een sterke verdediging en een vrije trap die net langs en niet in de kruising vloog. Maar tot een echt slotoffensief kwam het niet. Voorschoten kon zich meestal onder de druk uitspelen en in de 87e minuut maakte Mo Maatouch aan alle spanning een eind door na een solo de 1-3 in te schieten. 

 

Een rondje verder dus in de beker na een leuke sportieve wedstrijd zonder kaarten. En met ervaring van een aantal spelers die we de komende weken wellicht wel eens nodig kunnen hebben. 

 

Man of the match: Lars Oudshoorn als verdedigende heerser in de lucht! 

Supporter van de avond: Robbie Wijngaarde. 

 

PvP

 

 

ADO Den Haag Voetbalkamp
ADO Den Haag Voetbalkamp

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.