Verslag V97 zat1- v Nispen: 4 - 0

Op een zonovergoten Adegeest mocht zaterdag1 voor het eerst sedert oktober van het vorige jaar aantreden "voor het echie". Van Nispen, een team van voornamelijk routiniers met een verleden op hoog voetbalniveau was de tegenstander in de beker ouverture. De thuisclub miste nog enkele potentials; Chris Guyt en de nieuwkomers Loyd vd Wilden en Lars Oudshoorn waren niet beschikbaar. Het werd een eenzijdige partij. Van Nispen (in een 1-5-3-2) trok zich ver terug op eigen helft, en het was aan geel-groen om een opening te vinden in de compacte defensie, en tevens de discipline op te brengen om voldoende mensen achter de bal te houden om eventuele counters onveilig te maken. Het duurde een klein half uur voordat het verzet van de bezoekers gebroken was. Toen vielen kort na elkaar drie treffers. Na de openingstreffer van Ronnie de Roode na een mooie combinatie door het midden, was het Thom Wijnalda die twee keer doel trof. Met een 3-0 ruststand en een tegenstander die beperkt kon wisselen leek een grote uitslag een te verwachten scenario. Dat bleef uit. Voorschoten combineerde te traag en als men al eens doorkwam tot in de 16meter van de tegenstander, was de bezetting voor de goal niet goed. Na een mooie 4-0 door Nick Guyt na een lange solo werd het boek deze middag gesloten.

 

Dinsdag 7 september staat de volgende wedstrijd op het programma wanneer het vlaggenschip met enkele jeugdspelers aan boord zal aantreden in het van Dongen en de Roo stadion van Excelsior Rotterdam tegen het o21  team, aanvang 19.45uur.

 

Voorschoten: Makaay, apyadin, Hoogeboom, de Rijk (60 Simonis), Reijnders; Verplancke, de Koning (45 guyt), beumer; vd Krogt (60 Constancia), Wijnalda, de Roode.

Clubkampioenschappen Atletiek

 

¬© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.