Voorschoten '97 wint van FC Boshuizen

Voorschoten '97 zaterdag één heeft de eerste overwinngin binnen in de oefenperiode. Op een zonnig Adegeest werd zondag eersteklasser FC Boshuizen met 2-1 verslagen. 

 

Na de nederlagen tegen UVS (1-2)  en FC Rijnvogels (0-4) nu dus een overwinning. Voorschoten was het eerste kwartier beter en Nick Guijt maakte al snel de 1-0 door de keeper te omspelen en binnen te tikken. In de 18e minuut gaf Boshuizen de 2-0 weg toen een lage diepe bal door de aanvoerder langs de uitgelopen keeper werd gekopt. Hierna werd Boshuizen wel sterker en in de 30e minuut leidde dit tot de 2-1. Vanaf randje zestien werd de bal mooi in de bovenhoek gekruld. 

 

Na de rust was het een evenwichtige partij met veel kansen aan beide zijden. Toch werd er niet gescoord, mede door goed keeperswerk. Maar dus zeker een leuke pot voetbal wat de 225 toeschouwers hebben gewaardeerd. Een gelijk spel was meer op zijn plaats geweest, maar wie maalt erom als het niet om het echie gaat. Opvallend was wel dat spits Thom Wijnalda in de 2e helft als centrale verdediger opereerde. De tijd zal leren of dat een vervolg krijgt. 

 

A.s. dinsdag 17 augustus speelt Voorschoten '97 zaterdag uit tegen hoofdklasser 's-Gravenzande. Aanvang op het Koningin Juliana Sportpark aldaar is 20.00 uur. 

 

PvP

ADO Den Haag Voetbalkamp
ADO Den Haag Voetbalkamp

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.