9 jan - VLC online + offline open dag!

Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Voorschoten’97 mannen 7x7 bedenken nieuwe trainingsvorm!

Voorschoten’97 mannen 7x7 bedenken nieuwe trainingsvorm!

 

7x7(1)De mannen van de 7x7 houden het niet langer uit. Elke vrijdagavond doelloos als een echte “Al Bundy” met een biertje in de ene hand en de andere in de broek, naar de TV staren….. Dat is niets voor deze sportieve mannen. Al een paar weken voel je dan dat er iets gaat gebeuren. Na een korte aarzeling, wordt dan uiteindelijk toch besloten om een nieuwe trainingsvorm te bedenken.

 

Goal-getter en tevens linkspoot, Eddy, weet wel wat leuks en komt met een hele vragenlijst die we via de mail moeten beantwoorden. Best wel prive, maar ach, bij Eddy is alles in goede handen. Al snel blijkt dat Eddy een heuze Kahoot quiz in elkaar gaat zetten en wordt de datum vast gezet op vrijdagavond 5 Febr (onze trainingsavond!)

 

Jacco ontfermt zich over de bierpakketjes die we door kantinebeheerder Ruud zorgvuldig hebben laten klaarmaken en alsof het nog niet genoeg was, werden de pakketjes keurig thuisbezorgd. Viel wel op dat alle mannen al voor het raam aan het gluren waren of we er al aankwamen. Denk uit angst dat de bezorgers een gezellig praatje zouden houden met de spelersvrouwen.

 

Dan de avond van de “training”! Eddy legt het spelletje nog eens uit, geeft de inlogcode en dan begint natuurlijk de hilariteit. Iedereen wordt wat zenuwachtig, vrouwen door het beeld, WIFI storing, The Voice keihard op de achtergrond, kinderen die graag mee willen doen….. Jeroen, serieus als hij is, zet dan plotsklaps iedereen op “Mute” en geeft een laatste waarschuwing! We moeten dit serieus nemen en starten het spel. Pittige vragen volgen, sommige met de nodige spelfouten, maar volgens Eddy maakte dat niet uit.

 

Als een echte Speedy Gonzales, komt ineens Joost in de Top5 en vragen wij ons af of hij niet stiekem meer “Beaumontjes” buiten beeld om zich heen heeft….. Al snel horen we het bewijs op de achtergrond als voetbalkenner “Tonnie” ineens een antwoord verklapt, waarop Joost overigens fluisterd: “Ik had al gedrukt”! Hilarisch. Met de lokale vragen over V97 en onze spelers, maken de overige teamleden ook weer wat kans. Thom start zelfs een inhaalrace en Marcel en Jeroen maken het ontzettend spannend, maar bij de laatste vraag over Rico weet Joost toch de overwinning binnen te slepen! Hij wordt kampioen….. Aan alle kanten wordt nog protest aangetekend, maar Eddy geeft de twijfelachtige eer aan Joost. Marcel wordt 2e en Jeroen krijgt de troostprijs voor al zijn voorbereidende speurwerk op Google en wordt 3e.

 

Zelfs Jan die momenteel in Kenia verblijft, kon zo weer prima “meetrainen”, alleen had hij het bierpakketje omgewisseld voor een fles wijn. Na een uurtje werd Jan wat stilletjes en vroegen wij hem om die fles eens in beeld te houden…..het werd een buis Pringles, maar van de fles geen spoor. Ook de nieuwe hond van Paul moest nog even in beeld. Het werd erg spannend, want ineens had Paul problemen met Teams…..wat zou er straks in beeld komen….. Het lukte! Een prachtig hondje kwam in beeld en iedereen was blij. Er werd nog wat na-gebabbeld over het Corona beleid en vaccins, maar, positief als we zijn, werd er ook al voorzichtig een eerste aanzet gemaakt voor een feestje, zodra het weer mag…. We zijn benieuwd!

 

Wil je ook zo’n lekker bierpakketje regelen voor je team? Kosten liggen tussen de 10 en 15,- p.p. afh van het pakket. Check dan snel even met kantinebeheerder Ruud Nolet! Zo help je de club ook nog een beetje!

 

JS

 

7x7(2) 20210204_132108

 20210205_210055(2) 20210205_201941

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.