9 jan - VLC online + offline open dag!

Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Denis Luhulima verlengt contract als trainer van Zondag 1

De technische commissie en het bestuur van Voorschoten’97 kunnen met blijdschap mededelen dat ook de trainer van Zondag 1 Denis Luhulima zijn contract met één jaar heeft verlengd.

 

Dennis LuhulimaDenis is sinds vorig seizoen de trainer van de zondagselectie, dat actief is in de 3e klasse. Waarom heeft hij bijgetekend? “De zondagselectie is een mooie combinatie van ervaring en jong talent waar nog veel rek in zit, en die ook open staan voor groei en ontwikkeling. Daarnaast is er een ontzettend prettige samenwerking met de huidige staf, ondanks de tegenslagen in het afgelopen jaar. Een andere reden waarom ik graag bij Voorschoten’97 wil blijven, is de trouwe supportersschare van de zondagselectie.”

 

Zo gaat Luhulima volgend seizoen zijn tweede jaar in bij Voorschoten’97. Het afgelopen zomer is hij met zijn inspanningen grotendeels verantwoordelijk voor de ruime selectie van de zondagtak, iets dat de laatste jaren een pijnpunt was. TC-lid Leander van Veen, verantwoordelijk voor de zondagselectie, is verheugd met het aanblijven van Denis. “We zijn heel blij dat Denis heeft bijgetekend. De spelersgroep wilde ook heel graag verder met hem als trainer. Hij heeft een duidelijke voetbalvisie, is direct en zorgt voor een persoonlijke band met de spelers. Met zijn proactieve houding heeft hij heel veel energie gestoken om jongens van O19 te overtuigen om voor de zondagselectie te kiezen. Hierdoor bleven deze jongens behouden voor de club, en heeft de zondag de beschikking over een grote selectie. Dat is aan hem te danken.”

 

Denis: “Ik denk dat we meer balans is gekomen tussen de zaterdag- en zondagselectie als het gaat om kwantiteit. Dat was ook wel nodig, want de zondag lag toch min of meer op z’n gat. Als de spelers hard blijven trainen en geduld bewaren, dan heeft de zondagselectie een prima vooruitzicht voor de komende jaren.”

 

De huidige onzekerheid over de hervatting van het huidige voetbalseizoen doet geen afbreuk aan de doelstelling, laat Denis weten. “We moeten zorgen dat we sowieso in de 3e klasse en de reserve 2e klasse blijven. Dit was de doelstelling aan het begin van het jaar, en die blijft gewoon staan. Verder gaan we verder met het neerzetten van een stabiele organisatie bij de zondag. Daar ben ik heel positief over, want daar zijn we al een eind mee op weg.” Leander van Veen vult aan: “Hopelijk wordt de competitie in 2021 snel hervat en kunnen we de goede resultaten voor de coronastop een mooi vervolg geven. Het aanblijven van Denis als trainer van Zondag 1 geeft in elk geval veel vertrouwen voor de toekomst.”

CR

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.