9 jan - VLC online + offline open dag!

Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Theo Ducaneaux verlengt contract bij Voorschoten’97 als trainer van Zaterdag 1

 

“De zojuist aangetreden nieuwe Technische Commissie onder leiding van Thomas Altenburg heeft het bestuur geadviseerd om het contract met Theo Ducaneaux als hoofdtrainer zaterdagselectie en hoofd jeugdopleiding met een jaar te verlengen. Het bestuur heeft met genoegen kennisgenomen van dit advies en zal dit overnemen. Nadere mededelingen volgen nog over de organisatie, taakverdeling en samenstelling van de TC. Theo heeft aangegeven zijn contract te willen verlengen. “


De 57-jarige Rotterdammer is al sinds 2010 actief bij onze club. Aanvankelijk als hoofd jeugdopleiding, maar sinds twee jaar vervult hij een dubbel functie door ook het eerste elftal van onze zaterdagafdeling te leiden. 2021/2022 zal zijn derde seizoen worden bij de zaterdagselectie. Daarnaast zal hij ook zijn rol als hoofd jeugdopleiding blijven vervullen.

Vorig seizoen stond Voorschoten’97 op een zevende plek op het moment dat de KNVB het seizoen vroegtijdig moest beëindigen vanwege het coronavirus. Dit seizoen maakte de equipe van Ducaneaux vanaf de start indruk met fris en attractief voetbal, waarmee het een derde plek bezet in de 1e klasse A.

Theo Ducaneaux: “Er staat een perspectiefrijk team wat het vermogen heeft om aantrekkelijk voetbal te spelen. In een normale situatie vind ik een cyclus van drie jaar gangbaar voor een hoofdtrainer. Nu hebben we door de pandemie te maken met twee gebroken jaren. Reden genoeg dus om door te gaan, want het werk is nog niet af. Zeker ook omdat de spelersgroep heeft aangegeven graag verder te willen.”

Uiteraard hopen we net als elke voetballiefhebber dat het huidige seizoen kan worden afgemaakt. De vraag hoe, wanneer en of het überhaupt mogelijk is, zal in het nieuwe jaar ongetwijfeld beantwoord worden. We zijn hoe dan ook blij dat we Theo ook voor volgend seizoen hebben weten vast te leggen als trainer van ons vlaggenschip. We wensen hem vanaf deze plaats alle succes en plezier toe bij onze mooie club op Sportpark Adegeest.
CR
Theo Ducaneaux

 

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.