9 jan - VLC online + offline open dag!

Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Zo 1 komt door een doelpunt in de 83e minuut op gelijke hoogte met DHL,

Zondag 1 laat kans op koppositie liggen.

Gesteund door de groep trouwe supporters die een plekje buiten het complex hadden gevonden.

Bij winst had de formatie van trainer Dennis Lahulalu de koppositie in de klaase 3A kunnen innemen. Zover kwam het met een 1-1- gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen DHL echter niet.

Voorschoten ging goed van start en er waren al snel kansen voor Hamid Sarmastzada en Frank van de Heuvel maar zij wisten het net niet te vinden. Naarmate de 1e helft vorderde kreeg DHL wat meer grip op de wedstrijd en de eerste beste kans was gelijk raak door een doelpunt van Pascal Massar 0-1.

1E8A8962_tn

Na de rust een feller Voorschoten’97 dat op jacht ging naar de gelijkmaker en mogelijk naar de winst. De druk werd naar voren gezet en zo zag Jurgen Oerlemans zijn schot op de lat belanden. Zo kwamen er meer kansen en was er een overtreding van DHL, dat rook naar een strafschop echter de uitstekend leidende scheidsrechter zag er echter niets in.

Zeven minuten voor tijd kwam de terechte gelijkmaker dan toch. Rick van der Maas schoot de bal prima in en bracht daarmee de 1-1 eindstand op het scorebord.

1E8A8999_tn

Opstelling Voorschoten’97: Van der Mijn, Van der Born, G. Mulder, T. Mulder, Hogewoning, Oerlemans, Vijlbrief, Elligens, Van den Heuvel, Sarmastzada (69. Rebergen). Van der Maas.

Man of the match werd Jarno van der Born. Aanstaande zondag staat de uitwedstrijd om 14.00 uur bij het Haagse WIK op het programma.

 

Zie ook leidenamateurvoetbal voor een verslag;

 

https://leidenamateurvoetbal.nl/2020/zaterdag/3deklasse/balans-bij-voorschoten97-versus-dhl/

 

Voor meer foto's zie onderstaande link:

 

https://photos.app.goo.gl/M6BN9gpDdJBcrVtAA

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.