Senioren  Seizoen 2021-2022  Walking Football  WF 

Home pagina

Walking Football bij Voorschoten '97

 

Ben je een fervent voetballer geweest, maar niet zo jong meer? Of heb je weinig of geen  voetbal ervaring maar wil je lekker bewegen. Dan vind je  het zeker leuk om nog te voetballen! Het gaat allemaal niet zo snel, het veld is kleiner. In plaats van rennen wordt er gelopen. Maar passen, vrijlopen en schieten op doel, scoren….het blijft altijd een uitdaging.

Op een veld van ongeveer 20 bij 40 meter (bijna een kwartveld) spelen twee teams bestaande uit elk zes personen. Zoals de naam ‘walking football’ al doet vermoeden: je mag bij het spel niet rennen en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Geen slidings of fysiek contact, dus de kans op blessures is veel kleiner.  Een aantal overige regels gaat in onderling overleg. Er is geen scheidsrechter, maar  een spelbegeleider. Deze staat niet in, maar langs het veld en grijpt enkel in wanneer de spelregels door de deelnemers worden overtreden.

 

Ook bij Voorschoten '97 is een groep mannen actief bezig met Walking Football, en zij zouden graag  nieuwe spelers (m/v) willen verwelkomen op de trainingsmiddag, elke dinsdagmiddag  vanaf half twee op sportpark Adegeest aan de Weddeloop in Voorschoten.  Kom kijken, of beter nog neem je sportkleding mee  en ervaar hoe leuk het is om weer een balletje te trappen en daarna gezellig een frisje/biertje te drinken met elkaar.  Info bij Fred Veldman (fa.veldman@gmail.com ), Peter Dubbeling (peterdub@xs4all.nl) of Hans Verweij (hansverweij@xs4all.nl). Voor algemene informatie over Walking Football kun je kijken op www.oldstars.nl

 

V97 Walking Football

 

 

 

 

Jubileum activiteit
De Rendierenloop

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.