Op 1 juli bestaat Voorschoten '97 25 jaar!

Jubileumlogo Voorschoten '97

 

Op 1 juli bestaat Voorschoten '97 25 jaar!

 

Een kwart eeuw Voorschoten '97 en dat gaan we vieren. Vanwege Corona hebben we de meeste activiteiten richting mei/juni gepland, zodat de kans groter is dat alles door kan en mag gaan.

 

Het clubweekeinde van 1 t/m 3 juli vormt de afsluiting van de festiviteiten. Dan is het drie dagen lang druk en gezellig op de club!

 

Om alle kosten te kunnen betalen, organiseren we een jubileumloterij. Doe allemaal mee! Je kunt geweldige prijzen winnen en al het geld dat overblijft, gaat rechtstreeks naar de clubkas.

 

Op zondag 3 juli start, direct na het seniorentoernooi, de feestavond inclusief barbecue. Deze avond is bedoeld voor iedereen die onze club een warm hart toedraagt: voetballers, atleten, mannen, vrouwen, leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren, trainers/leiders etc.

 

Programma

 

Op 25 februari starten we met de festiviteiten. Dan vindt de uitgifte plaats van de bestelde jubileumshirts op Football Shirt Friday! Clubhistoricus Hans Douw gaat in op de historie van voetbalshirts (en zal eindelijk het enige en echte verhaal onthullen over het waarom van onze geelgroene kleuren). De dresscode van de avond is je favoriete voetbalshirt. Een speciale jury (juryvoorzitter is Arthur Pinkse) bepaalt wie het mooiste shirt (en het verhaal erachter) heeft en de winnaar krijgt het jubileumshirt!

 

Op 6 maart is de Lustrumeditie van de VoorschotenLoop, met de mogelijkheid om als team van 5 personen mee te doen om samen 5x5km = 25 kilometer te lopen.

 

Op 18 maart vindt De Reünie plaats! Oud-teams van SVLV, SV Voorschoten en Randstad Sport spelen een toernooitje en daarna gaat het in de kantine vooral over vroeger. Plakboeken en oude foto’s mee, wij regelen dat er veel André Hazes (Sr. uiteraard) wordt gedraaid!

 

In april/mei is er een wandeltocht door Voorschoten met senioren en gehandicapten (in rolstoelen of niet in rolstoel).

 

Op 25 mei vindt het jubileum sponsortoernooi plaats. Traditioneel op de woensdag voor Hemelvaart. Het wordt een unieke editie van dit traditionele succesnummer!

 

Op 10 juni zijn op ons complex de Regionale kampioenschappen 7X7 mannen en vrouwen 35+. Zoals altijd staat een 7X7-avond garant voor spectaculair voetbal en heel veel gezelligheid na afloop in de kantine.

 

Een dag later, op 11 juni, zijn de Clubkampioenschappen atletiek in jubileumstijl (in oude tenues en met oud-leden competitie)

 

En weer een dag later, op 12 juni, zijn alle opa’s, oma’s en (klein)kinderen welkom voor het speciale Familievoetbaltoernooi!

 

Op 25 juni kun je hardlopen, en lang ook. Dan vindt de 25 uursloop in estafettevorm plaats op de atletiekbaan. Dit is voor alle leden! Een dag later, op zondag 26 juni, is de speciale zomereditie van de Rendierenloop. Houd voor meer info www.rendierenloop.nl in de gaten.

 

Clubweekeinde

We beginnen op vrijdag 1 juli, onze officiële verjaardag. Hans Douw en Daan Lobel organiseren in de kantine een unieke jubileumquiz. Tevens zal Hans zijn boek over 25 jaar Voorschoten '97 presenteren.

 

Een dag later, zaterdag 2 juli, is de jeugddag voor alle voetballende jeugdleden van Voorschoten '97; op het hoofdveld worden twee jubileumwedstrijden gespeeld: 25 jaar sterrenteam zaterdag en 25 jaar sterrenteam zondag spelen tegen hun favoriete tegenstanders!

We sluiten de jubileumfestiviteiten af op zondag 3 juli. Eerst gaan alle senioren (mannen én vrouwen) tegen elkaar voetballen. Daarna is er een barbecue, de trekking van de loterij gevolgd door het slotfeest.

 

Hierbij in het kort een overzicht van de jubileumactiviteiten

 

25 februari:     Football Shirt Friday;

Dresscode: voetbalshirt! Iedereen komt in zijn favoriete voetbalshirt naar de kantine! Een speciale clubjury kiest het mooiste voetbalshirt van de avond (en het verhaal erachter), clubhistoricus Hans Douw gaat in op de geschiedenis van de Voorschotense voetbalshirts.

Overzicht jubileumactiviteiten

25 februari

Football Shirt Friday:

-          Dresscode: voetbalshirt!

-          Onthulling en uitreiking van de jubileumshirts.

-          Verkiezing mooiste voetbalshirt van Voorschoten

6 maart:

Lustrumeditie van de VoorschotenLoop, met de mogelijkheid om als team van 5 personen mee te doen aan de 5X5=25km.

18 maart

De Reünie. Nostalgische voetbalavond in de kantine, voorafgegaan door mini-toernooi SVLV, SV Voorschoten en Randstad Sport

april/mei:

Wandeltocht door Voorschoten met senioren en gehandicapten (in rolstoelen of niet in rolstoel)

25 mei:

Jubileum sponsortoernooi

10 juni:

Regionaal kampioenschap 7X7 mannen en vrouwen 35+

11 juni:  

Clubkampioenschappen atletiek in lustrumstyle (in oude tenues en met oud-leden competitie)

12 juni:

Familievoetbaltoernooi

25 juni:

25 uursloop in estafettevorm op de atletiekbaan (voor alle leden!)

26 juni:

Rendierenloop zomereditie

1 juli:

Officiële viering jubileum; Jubileumquiz

2 juli:

Jeugddag voetballers Voorschoten '97; jubileumwedstrijden: 25 jaar sterrenteam zaterdag en 25 jaar sterrenteam zondag

3 juli:

Senioren voetbaltoernooi; jubileumfeest; trekking loterij

 

Jubileum activiteit
Jubileum activiteit

DSC_0890

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.