Hoofdmenu

Halfjaarcijfers Voorschoten '97

halfjaarcijfersHalfjaarcijfers Voorschoten '97

Een beheersbaar tekort

 

Zoals verwacht laten de  cijfers voor de eerste helft van het seizoen een negatief exploitatie resultaat zien. Gelukkig is dit verwachtte negatieve resultaat nog relatief klein.  

 

Aan de inkomstenzijde zijn uiteraard fors mindere kantine-inkomsten zichtbaar. Maar Voorschoten¬†'97 mag zich gelukkig prijzen met trouwe sponsoren die ook in deze moeilijke tijd onze club willen blijven steunen. Ook de leden blijven ons trouw waardoor de contributie-inkomsten  in lijn zijn met de begroting. De steunmaatregelen van de rijksoverheid zoals NOW, TVL en andere helpen ook.

En daarnaast draagt ook de gemeente Voorschoten haar steentje bij door mogelijke kwijtschelding van huur van de velden en vaste lasten.

 

Het bestuur blijft aan de uitgavenzijde er scherp op letten dat de kosten in de hand worden gehouden en dat alleen de noodzakelijke uitgaven worden gedaan.

 

Laten we hopen dat in het voorjaar de bal weer mag rollen en de atletiek weer wedstrijden mag organiseren. Kunnen we na afloop weer genieten van de gastvrijheid en de drankjes in de kantine.

    

¬© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.