Vrienden en Vriendinnentraining bij Voorschoten '97!

Op Zondag 27 Maart organiseert Voorschoten ’97 voor de jongste jeugd een super leuke Vrienden en Vriendinnentraining. Iedereen uit de JO7, JO8, JO9 en MO9 teams mogen hun vriend of vriendin meenemen en zullen een gezellige, sportieve en superleuke middag beleven met als afsluiting een patatje met limonade!

Flyer_Vrienden-Vriendinnentraining JO7-JO9

 

Met ervaren trainers zullen we verschillende oefeningen en spelvormen gaan doen, waarbij we lekker met de bal bezig zullen zijn. Je hoeft geen voetbal ervaring te hebben, iedereen kan lekker meedoen!

 

Uniek op deze middag is dat er ook een Hoofd Jeugdopleiding aanwezig zal zijn, die ouders die ook best eens training willen geven, kan begeleiden en uitleggen hoe dat precies in z’n werk gaat. Dat kan/mag ook zelfs die middag, maar kan uiteraard op een ander moment. Of je nou vader, moeder opa of oma bent: Als het jou leuk lijkt om te doen, kunnen wij jou verder helpen!

 

Lees snel de flyer voor alle informatie en details! Zien we jou de 27e maart? Meld je aan via je teamleider of een mail naar pupillen@voorschoten97.nl

 

Sportieve groeten vanuit de jeugdcommissies van V97!

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.