Voorschoten '97 Jo-o15-1 KAMPIOEN !!

Voorschoten '97 Jo-o15-1 KAMPIOEN !!

 

De o15-1 van onze club is donderdagavond 17 februari 2022 kampioen geworden. Daar waar nog één puntje nodig was voor de titel werd er met 1-0 gewonnen van FC Oegstgeest door een benutte penalty van Yessin.

-640

De eerste seizoenshelft werd hiermee bekroond met de titel. Over het algemeen goed spel, veel goals, een scherpe verdediging en dominant voetbal. Alleen in deze kampioenswedstrijd was het even bibberen geblazen. Voor de rust was Voorschoten de betere partij. Alleen drie goede kansen werden niet benut. Na de rust kwamen de gasten beter in het spel en werd het een echte wedstrijd die in evenwicht was. Kansen waren schaars, de inzet van alle spelers bewonderingswaardig hoog. FC Oegstgeest gaf niets cadeau en kreeg zelfs een numeriek overwicht tien minuten voor tijd. Dat was voor Geelgroen het sein om er een tandje bij te zetten. Het tiental werd opeens de bovenliggende partij en de duels werden gewonnen. In de 68e minuut kreeg Voorschoten 97 een penalty toen Milan werd neergehaald in de zestien. Yessin bleef cool en rondde vanaf elf meter feilloos af: 1-0. In de resterende minuten was de 2-0 dichterbij dan de gelijkmaker. Maar alle Voorschoten 97 ouders waren toch opgelucht toen bondsscheidsrechter Ravensbergen affloot.

 

Een knappe prestatie van de trainers Evert van Zoelen en Marcel de Hooge. Alle tien de wedstrijden werden gewonnen met een totaal doelsaldo van 35 goals voor en 7 tegen. En vaak met overtuigend voetbal. Vooral de uitwedstrijd tegen Foreholte en thuiswedstrijd tegen nummer twee RCL waren een lust voor het oog. Een evenwichtig team zonder zwakke schakels. 15 spelers die niet voor elkaar onder doen en samen tot een mooi resultaat komen. Soms frivool, met een goede concentratie en altijd taakbewust. Teun, Otto, Casper, Tim, Douwe, Florian, Robin, Silvan, Nahome, Daan, Milan, Cagatay, Joris, Yessin en Owen. Van harte  gefeliciteerd!!

 

Zaterdag 19 februari nog één keer gas geven tegen UVS en dan op naar een hogere klasse. Dan gaan we zien of de hogere lat ook bereikbaar is voor dit team. Namens de ouders een woord van dank aan de jeugdcommissie voor een echte prijsuitreiking en het uurtje openstellen van de kantine voor een taartmomentje met de boys!!

 

PvP

 

IMG-20220217-WA0000-640 IMG-20220217-WA0001-640 

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.