Train de Trainer Themavonden komen er weer aan!

Binnen onze club willen we de trainers en wellicht toekomstige trainers, zo goed mogelijk begeleiden en van informatie voorzien, zodat zij allemaal in staat zijn om goede trainingen te kunnen geven bij Voorschoten '97. Hiervoor organiseren wij een aantal Train de Trainer activiteiten per jaar.

 

Flyer_TdT voorjaar 2022

 

Onlangs was de on-line Kick-off Train de Trainer sessie en hebben we in een online sessie kennis gemaakt met de KNVB Rinus tool. Ook hebben we het “KNVB welkomstprogramma nieuwe trainers” georganiseerd en zijn we met een aantal trainers op het veld actief geweest met Train de Trainer in de praktijk.

 

Binnenkort meer activiteiten

Natuurlijk willen we het hier niet bij laten zitten en hebben we de volgende activiteiten nog op het programma staan:

 

  • TdT Thema avond Videoanalyse breedtesportteams
  • TdT Onderbouw
  • TdT Evaluatie/Brainstorm sessie

 

We hopen hiermee genoeg tools, tips en informatie beschikbaar te stellen, zodat elke trainer bij Voorschoten´97 in staat is om goede trainingen neer te kunnen zetten voor zijn of haar team(s).

 

Nog meer goed nieuws

Ook leuk om nog te melden is dat er vanaf medio februari weer 12 trainers van Voorschoten ’97 opgeleid gaan worden voor Juniorentrainer. Deze KNVB opleiding gaat elke maandag plaatsvinden op onze club. We wensen onze trainers alvast heel veel succes!

 

Heb je vragen of opmerkingen?

Heb je nog andere ideeen voor ons of mis je nog iets qua jeugdopleiding bij Voorschoten '97? Stuur even een mail naar jeugdtrainers@voorschoten97.nl Wij kijken dan als Train de Trainer commissie even naar de mogelijkheden.

 

Hou de site goed in de gaten, want de eerste thema avond “Videoanalyse”komt er snel aan!

 

Met sportieve groet namens de Train de Trainer commissie:

 

Jan de Bruyn (Trainer JO10-1) 

Justin Aschman (Trainer JO13-1) 

Evert van Zoelen (Trainer JO15-1)

Jacco Scholts (HJO Breedtesport) 

 

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.