Aan alle 11x11 Trainers-Coaches-Assistenten van onze Jeugd 013 t/m 019 Voorschoten '97

Aan alle 11x11 Trainers-Coaches-Assistenten van onze Jeugd 013 t/m 019 Voorschoten '97.

 

Zeer gewaardeerde Trainer-Coaches en Assistenten,

 

Inmiddels komt het einde van 2021 snel dichterbij. Een jaar dat voor ons allemaal op zijn zachtst gezegd bijzonder is geweest. Publiek, geen publiek. Trainen, niet trainen. Toegangscontrole aan de ingang en bij de kantine en ook weer niet. Enz.

 

Kerstbal_jeugdnieuwsMet zijn allen hebben we stiekem gehoopt een volledig en normaal seizoen te mogen draaien. Natuurlijk hopen wij van harte dat we de draad weer op kunnen en mogen pakken na de winterstop en het seizoen zonder noemenswaardige vertraging en zeer ingrijpende maatregelen uit kunnen spelen. Er ligt naast de trainingen en wedstrijden een jaar vol fantastische activiteiten in het verschiet. Achter de schermen wordt door de Jubileum commissie met hulp van een groot aantal vrijwilligers hard gewerkt aan de invulling van het jubileum programma ter ere van ons 25 jarig bestaan als vereniging.

 

Wij willen jullie middels dit schrijven allen hartelijk danken voor de tomeloze inzet en het geduld ( onze jongens en meisjes lijden immers ook allemaal in meer of mindere mate onder de “ongewone” situatie ) tijdens de eerste seizoenshelft.

 

De 11x11 commissie heeft ook de nodige uitdagingen gekend. Vooral het late afmelden en aanmelden van nieuwe leden heeft ons de nodige hoofdbrekens bezorgd. Mede door jullie meedenken, inzet en geduld hebben we er met zijn allen toch voor gezorgd dat, op een uitzondering na, bijna alle wedstrijden doorgang hebben kunnen vinden. Dank daarvoor !

 

Verder zijn wij als 11x11 commissie ook zeer positief gestemd vanwege een aantal nieuwe ontwikkelingen. Het feit dat er mede op initiatief van de 11x11 commissie een Scoutingscommissie is opgezet en er een ( inmiddels gediplomeerd ) Hoofd jeugdopleiding voor de breedtesport teams is aangesteld. Daarnaast het proces van het naar voren halen van het behalen van het Spelregelbewijs.

 

Verder heeft de scheidsrechters commissie op initiatief van de 11x11 commissie een 2-tal goed georganiseerde en druk bezochte, succesvolle vlaggers avonden georganiseerd. Dit initiatief krijgt zeker vervolg. Veranderen kost tijd……… Maar werpt uiteindelijk zijn vruchten af !    

 

Terug naar jullie Trainers, Coaches en Assistenten.

 

Namens Tonnie, Tessa, Eva, Desiree, Kim, Donovan, Adil, Paul en Mark wensen wij jullie en jullie familie Prettige Kerstdagen en een Gezond en vooral Normaal  2022 ! Blijf positief, blijf elkaar helpen, want alleen samen houden we onze Jeugd aan de bal !

 

Met vriendelijke groet, namens 11x11 commissie Voorschoten '97 , Mark Verhoef

 

E- Mail : 11x11@voorschoten97.nl

27-07-2022
Sluit jij de zomervakantie sportief af bij Voorschoten '97?
ADO Den Haag Voetbalkamp va 17 t/m 19 augustus
13-07-2022
Tentenkamp 2022 aftermovie
Het was weer super leuk!
08-07-2022
Zomerstop Jeugdvoetbal

Laatste nieuws uit de teams

14-05-2022
Graaf Willem II VAC JO16-3 - V97 JO16-2 : 0-6
YouTube verslag

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.