Voorschoten '97 is trots op Simone en Danique!

Afgelopen weekend maakte de ADO-vrouwenafdeling de selectie van de Futures bekend en Voorschoten '97 is er erg trots op dat de club maar liefst twee spelers levert aan dit team! Zowel keeper Simone Hillenaar van de MO15-1 als Danique Borsboom van de JO14-1 mag komend jaar trainen en vriendschappelijke wedstrijden spelen bij dit belofteteam. Naast hun trainingen en wedstrijden bij hun Voorschotense team gaan zij elke woensdag trainen en /of wedstrijden spelen bij de Hagenezen.

Simone Hillenaar

Keeper Simone Hillenaar in actie

Simone begon enkele jaren geleden met keepen en heeft een grootse ontwikkeling doorgemaakt in de opleiding van Voorschoten. “Ze blijft altijd kalm, heeft goede reflexen, gaat geen duel uit de weg en voetbalt geweldig mee”, aldus haar coaches. Ook de trainer van Danique is vol lof over zijn getalenteerde speler. Hij roemt haar fijne techniek en goede dribbel en ziet hoe zij, ook nu ze voor het eerst in een jongenscompetitie in de hoofdklasse voetbalt, geweldig een man kan passeren.

 

Danique Borsboom

Danique Borsboom op snelheid

 

Voorschoten '97 geniet van deze spelers, maar even zozeer van hun begeleiders. Beide spelers worden namelijk opgeleid door trainer-coaches uit de eigen school, enthousiaste en betrokken spelers uit het eerste zaterdag vrouwen en –herenteam. De afgelopen jaren heeft de club stevig ingezet op (KNVB-)opleidingen voor trainers en coaches voor de maar liefst zeventig jeugdteams. Deze investering werpt nu al aantoonbaar zijn vruchten af!

 

27-07-2022
Sluit jij de zomervakantie sportief af bij Voorschoten '97?
ADO Den Haag Voetbalkamp va 17 t/m 19 augustus
13-07-2022
Tentenkamp 2022 aftermovie
Het was weer super leuk!
08-07-2022
Zomerstop Jeugdvoetbal

Laatste nieuws uit de teams

14-05-2022
Graaf Willem II VAC JO16-3 - V97 JO16-2 : 0-6
YouTube verslag

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.