Rabobank

Laatste nieuws uit de teams

Sat Oct 03 00:00:00 CEST 2020
S.V. Kickers'69 JO15-1, uit
Moeilijke wedstrijd
Sat Sep 26 00:00:00 CEST 2020
ASC JO15-2, thuis
Veel doelpunten!
Sat Sep 26 00:00:00 CEST 2020
Mooie overwinning op Vraag Willem II vac
0-3 en dikverdiend.
Hoofdmenu

Geslaagde opleidingsavond voor trainers bij V'97!

Vrijdag 12 februari 2021organiseerde V’97 in samenwerking met de KNVB een on-line  “Avondje Rinus”, de trainers-tool van de KNVB.

Maar liefst 12 trainers hadden zich aangemeld.  Na een korte introductie,  werden alle opties van Rinus besproken en werd er aan de hand van een voorbeeld een complete training doorgenomen. Ook was er veel ruimte voor specifieke tips en konden beginnende trainers goed op weg geholpen worden.
KNVB-RINUS

Met een paar klikken je eigen team beheren en koppelen aan Voetbal.nl, zodat je de trainingen goed kunt afstemmen op de wedstrijden. Ook erg handige tips om de filters te gebruiken voor het type training, aantal spelers of te kiezen voetbal handeling. Erg veel inspiratie voor trainers (ervaren of beginnend) om hier mee aan de slag te gaan. 

 

checklistfigure-01_0

Extra leuke bijkomstigheid was dat er een aantal trainers bij waren die zelfs wel wat meer opgeleid willen worden. Los van de Rinus app is dat natuurlijk fijn om te horen! Binnenkort  zal er vanuit de club ook bij hun eigen training extra hulp geboden worden door ervaren trainers van de club, zodat ook deze trainers een steeds betere training kunnen neerzetten. Mooie ontwikkelingen dus bij V'97! Trainers beter maken, zodat de jeugd met nóg meer plezier en voetbalontwikkeling bezig kan zijn. Kortom een dubbel geslaagd Avondje Rinus!

 

checklistfigure-02

Wil je ook meer weten over KNVB Rinus? Of wil je ook wat meer hulp bij het geven van je training? Check snel de linkjes hieronder of mail naar tzj@voorschoten97.nl

 

https://rinus.knvb.nl/informatie/de-training/trainingstip-van-de-week

 

https://www.youtube.com/watch?v=Vj7Riz2p2sU&feature=youtu.be

 

JS

 

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.