De inschrijving voor de OVAK is geopend

De inschrijving voor de Open Voorschotense Atletiekkampioenschappen (OVAK) op zaterdag 16 oktober is geopend. Alle pupillen, C- en D-junioren, hun broertjes en zusjes en voetballers tot 12 jaar kunnen meedoen! De winnaars van elke categorie kronen zich tot de atletiekkampioen van Voorschoten!

 

Klik hier voor meer informatie en aanmelden via Atletiek.nu.

 

De kinderen gaan de strijd aan in een meerkamp met de onderdelen sprint, verspringen, kogelstoten/vortexwerpen en optioneel een 600 meter. De start is om 10.00 uur. Het einde wordt verwacht omstreeks 14.00 uur.

 

Clubkampioenschappen 2021-site3
Hoe snel ben jij? Test jezelf tijdens de sprint!

 

Vrijwilligers

De OVAK kan alleen doorgaan met de hulp van meerdere vrijwilligers. Er zijn mensen nodig om de onderdelen te begeleiden (er is geen uitgebreide atletiekkennis vereist) en koffie, thee en limonade te schenken in de jodelhut.

 

Wil je helpen? Stuur dan een mail naar woc.atletiek@voorschoten97.nl.

 

Onderlinge wedstrijd

De OVAK stond voorgaande jaren open voor iedereen. Omdat de pupillengroep de afgelopen jaren echter flink is gegroeid, hebben we niet genoeg ruimte om kinderen van buitenaf te ontvangen.

 

Hierdoor wordt de OVAK een onderlinge wedstrijd, aangevuld met broertjes, zusjes en voetballers. Het belooft een hele gezellige sportieve dag te worden!

 

Do 16 jun: t/m 25 aug, 10 x strandlopen Noordwijk

 

 

DSC_0308

DSC_0598

DSC_0692

DSC_0794

DSC_0817

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.