Nieuwe editie OVAK op zaterdag 16 oktober

De nieuwe editie van de Open Voorschotense Atletiekkampioenschappen (OVAK) staat gepland op zaterdag 16 oktober. Tijdens deze hele gezellige wedstrijd voor pupillen kunnen ook broertjes, zusjes en voeballeden (tot en met 12 jaar) deelnemen. De winnaars van elke categorie kronen zich tot de atletiekkampioen van Voorschoten!

De kinderen gaan de strijd aan in een meerkamp met de onderdelen sprint, verspringen, kogelstoten/vortexwerpen en optioneel een 600 meter. De start is om 9.30 uur. Het einde wordt verwacht omstreeks 14.00 uur. De inschrijving gaat binnenkort open op Atletiek.nu. Alle pupillen krijgen hierover een mail, maar we melden het uiteraard ook op de website.

 

Clubkampioenschappen 2021-site5
De sprint is één van de meest spectaculaire onderdelen van de OVAK.

Vrijwilligers

De OVAK kan alleen doorgaan met de hulp van meerdere vrijwilligers. Er zijn mensen nodig om de onderdelen te begeleiden (er is geen uitgebreide atletiekkennis vereist) en koffie, thee en limonade te schenken in de jodelhut.

 

Wil je helpen? Stuur dan een mail naar woc.atletiek@voorschoten97.nl.

 

Onderlinge wedstrijd

De OVAK stond voorgaande jaren open voor iedereen. Omdat de pupillengroep de afgelopen jaren echter flink is gegroeid, hebben we niet genoeg ruimte om kinderen van buitenaf te ontvangen.

 

Hierdoor wordt de OVAK een onderlinge wedstrijd, aangevuld met broertjes, zusjes en voetballers. Het belooft een hele gezellige sportieve dag te worden!

 

 

Zo 5 mrt: Ter Specke Loop, Lisse

DSC_0294

DSC_0598

DSC_0675

DSC_0752

DSC_0848

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.