Ga op 19 september de strijd aan met de elementen

Ed organiseert op zondagmorgen 19 september een strandloop vanaf de Wassenaarse slag. Je kunt kiezen uit 5 of 10 kilometer. De deelname is gratis.

Tijdens de wedstrijdloze coronaperiode organiseerde Ed regelmatig trainingsloopjes om zijn atleten wedstrijdprikkels te blijven geven. In eerste instantie waren dit individuele time-trials langs de Korte Vliet over 2,5 en 5 kilometer, maar na het versoepelen van de coronamaatregelen hield hij ook trainingslopen van 5 en 10 kilometer voor de hele club. Afgelopen zaterdag vond de laatste trainingsloop van de tweede serie plaats en kregen alle klassementtoppers een prijs.

 

Strandloop
Doe op 19 september mee aan de strandloop in Wassenaar.

 

Nu er voorzichtig weer wat wedstrijden in de regio gepland staan, neemt Ed gas terug met organiseren. De trainer stopt echter niet helemaal. Het aantal wedstrijden blijft tenslotte beperkt en omdat de trainingslopen zo gezellig waren, is het zonde om er niet af en toe één op de wedstrijdkalender te blijven zetten.

 

Ga de strijd aan met de elementen

Op zondag 19 september vindt er daarom een strandloop plaats vanaf de Wassenaarse Slag. Ga de strijd aan met de elementen én met je clubgenoten. Bovendien is het de ideale voorbereiding op de wedstrijden in het najaar of de winter! De 10 kilometer start om 10.00 uur. Tien minuten later vertrekken de deelnemers aan de 5 kilometer.

Iedereen is welkom, ongeacht het niveau. Ook niet-leden kunnen meedoen. Natuurlijk is het prachtig wanneer je bij de snelste mannen of vrouwen hoort. Maar des te later je de finish bereikt, des te meer mensen er op je staan te wachten om je aan te moedigen in de laatste meters!

 

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Ed via ehzijl@ziggo.nl.

 

Do 16 jun: t/m 25 aug, 10 x strandlopen Noordwijk

 

 

DSC_0134

DSC_0611

DSC_0726

DSC_0792

DSC_0817

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.