Bestel voor jouw valentijn een 'hart voor de baan'

Voorschoten '97 is gestart met een nieuwe actie om geld in te zamelen voor de komst van de nieuwe atletiekbaan. Voor 10 euro kan iedereen een chocolade hart bestellen. In het weekend van zaterdag 13 februari en zondag 14 februari brengt een hardloper van de club deze persoonlijk langs bij jouw valentijn of iemand anders die jij een warm hart toedraagt.

De actie past volledig in deze moeilijke coronatijd waarin iedereen zijn sociale contacten moet beperken. Het laten bezorgen van een chocolade hart tovert een lach op iemands gezicht of geeft een steuntje in de rug in de rug voor iedereen die het moeilijk heeft. Ook kan het jou natuurlijk dichter bij de liefde van je leven brengen!

De harten zijn voorzien van een 'elfje-gedicht', het logo van Voorschoten’97 en de afzender. Het is ook mogelijk om het hart anoniem bij iemand te laten bezorgen. Uiteraard houdt de hardlopende bezorger zich aan alle coronamaatregelen en zorgt hij of zij ervoor dat het hart onderweg schoon en heel blijft. De opbrengst gaat, in samenwerking met Tom van Vliet van de Jumbo in Noord-Hofland, naar de nieuwe atletiekbaan.

 

Hart voor de baan
Laat een 'hart voor de baan' bezorgen bij jouw valentijn.

Bestel jouw hart

Wil je een hart laten bezorgen? Vul dan uiterlijk maandag 8 februari dit formulier (het is niet meer mogelijk een hart te bestellen) in. Het bezorggebied is Voorschoten, Wassenaar, Leidschendam, Zoeterwoude, Leiden en Oegstgeest. Vervolgens krijg je in de week van 8 februari een e-mail met de betalingsgegevens.

Meld je aan als bezorger

Heb jij als hardloper tijd om op zaterdag 13 februari en / of zondag 14 februari één of meerdere harten te bezorgen? Neem dan contact op met de commissie 'We gaan van de baan' via Bastiaan Langeveld: bezlangeveld@hotmail.com of 06-28420589. In overleg zorgen wij ervoor dat de bezorging past in jouw hardlooprondje.

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe atletiekbaan.

 

 

Zo 3 april: Braassemloop , Roelofarendsveen

DSC_0262

DSC_0506

DSC_0669

DSC_0758

DSC_0828

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.